BoKortserbjudanden

Stolpjakten

Vi fyller 100 år och bjuder på 100 kartor till stolpjakten, först till kvarn gäller...

Starten på årets stolpjakt är tyvärr framflyttad till den 10 juni. Fredagen den 9 juni efter lunch kan du tidigast hämta kartan i kundcenter. Anledningen till detta är att arrangörerna (Köping - Kolsva orienteringsklubb) inte har fått dekalerna till stolparna och kartorna, läs mer här.

För tredje året i rad arrangerar Köping - Kolsva orienteringsklubb stolpjakten. Årets stolpjakt kommer att pågå mellan 10 juni och 30 september. 

Bokortserbjudande - vi fyller 100 år och bjuder på 100 kartor!

Vi bjuder på den tryckta kartan inklusive koden till appen (värde 100 kr). Vid uppvisande av Bokortet kan du hämta kartan i kundcenter från och med fredagen den 9 juni efter lunch, vi har 100 kartor så först till kvarn gäller. Kartan inklusive koden till appen finns annars att köpa för 100 kronor på Turistbyrån i Köping.


VAD ÄR STOLPJAKTEN?
Orienteringsklubben placerar ut stolpar på olika ställen i kommunen. De finns markerade på en tryckt karta och digitalt i en app. Med hjälp av kartan hittar man stolparna och kan registrera dem på www.koping.stolpjakten.se. Stolparna registreras i valfri ordning och valfritt antal. Det finns fyra olika svårighetsgrader på stolparna – grön, blå, röd och svart. Grön är lättast och svart är svårast. På varje stolpe finns en bokstavskod samt en QR-kod. När du hittat stolpen skriver du av stolpens nummer och bokstavskoden som du sedan registrerar på hemsidan. Om du använder dig av appen Stolpjakten kan du läsa av stolpens QR-kod och då sker registreringen automatisk. Båda sätten fungerar. När du har registrerat in stolparna på Stolpjaktens hemsida får du en översikt över vilka stolpar du besökt och också vilka som återstår. Samla stolpar kan du göra med start den 1 juni. Du gör det på egen hand eller tillsammans med vänner och familj och deltar i utlottningen av fina priser. Här kan du läsa mer om stolpjakten.

Skriv ut