Om företaget

Vi gjorde 2011 en stor omorganisation. Våra ledord i den nya organisationen är kund i fokus, rent, snyggt och tryggt, delaktighet och inflytande. 

Vi har en väg in för alla kunder där man som kund kan uträtta samtliga ärenden, både hämta och lämna nycklar, hyra en lägenhet och säga upp den, göra en felanmälan eller ställa allmänna frågor. På vårt kundcenter kan man också teckna avtal för bredband och telefoni och skaffa ytterligare programutbud i form av sport och film via vårt helägda dotterbolag Köpings Kabel-TV AB. Vårt kundcenter finns centralt i Köpings tätort på Sveavägen 18.

Ansvariga gentemot alla våra befintliga kunder är våra kundvärdar. De arbetar i geografiska förvaltningsområden som både omfattar lägenheter, lokaler och skolor. Kundvärdarna ser till att boendet fungerar smärtfritt för våra kunder och är kundens kontaktperson i alla frågor. I vår organisation finns också fastighetsskötare, lokalvårdare, målare, administrativ personal, tekniker och reparatörer för att lämna bästa möjliga service till våra kunder.

Historia

Köpings Bostadsaktiebolag, med säte i Köping (org nr 556014-9758), grundades 1917 som ”AB Smålägenheter i Köping” och har sedan dess bedrivit verksamhet på orten. Vi är ett av Sveriges äldsta allmännyttiga bostadsföretag.
Vi äger och förvaltar idag ca 2600 lägenheter inom Köpings tätort, i Kolsva och Munktorp. Vi har en bred variation av bostäder och kan erbjuda olika typer av boende både i flerbostadshus och i markbostäder i olika storlekar. Vi kan i våra fastigheter också erbjuda snabb Internetuppkoppling via kabel-TV-nätet och i vårt basutbud ingår idag mer än 25 kanaler. Vi har också olika typer av lokaler, både i mindre affärscentra och butiker och källarlokaler samt förråd.
Vi har också två helägda dotterbolag, Köpings Kabel-TV AB som distribuerar Internet och TV i Köping och Kolsva samt KBAB Service AB som förvaltar Köpings kommuns fastigheter och lokaler. Här kan du läsa mer om vår historia.

Affärsidé

Vår affärsidé är att hyra ut lägenheter och lokaler med hyresrätt inom Köpings kommun. Vi ska erbjuda våra hyresgäster ett bekymmersfritt, tryggt och bekvämt boende till en rimlig kostnad.

Syftet med vår verksamhet är att erbjuda lägenheter och lokaler genom att förvärva, bebygga, förvalta och förädla fastigheter med hyresrätt.

Skriv utE-post

svafsqarhyazeubebsbgcazh-CNhrcsdanlenettlfifrglkadeeliwhihuisidgaitjakokulvltmkmsmtnofaplptrorusrskslsoessuswthtrukurvicyyi