Skip to main content

Nostalgifrossa

Gå på en spännande nostalgitripp digitalt och läs om våra första hus, frysfacksföreningar, änkehus, tvättstugeregler på 40-talet och mycket annat. Självklart finns massor med bilder också.

I över 100 år har vi  byggt och hyrt ut lägenheter. Det är vi såklart väldigt stolta över och vi delar gärna med oss av vår långa historia om hur vi som företag och Köping har formats och utvecklats genom olika konjunkturer, rekordår och kriser. Varje område har en nostalgisida där vi berättar om historien i området (mycket har ju hänt sedan vi bildades 1917). Vi har lagt upp spännande info, tidningsartiklar, roliga anekdoter och massor med bilder från förr. Välkommen in och ta del av vår historia!


Det är mitten av 60-talet och adventsfika är framdukat i ett kök på Åkerbovägen 3 A.


Ja, det var bättre vintrar förr i tiden (med undantag från i år), det kan nog denna bild från Byjorden intyga. Och visst ser det ut som att pojken förbereder sig för att kasta en nykramad snöboll på den propra damen i hatt. Fastigheten med balkonger till vänster är Scheelegatan 19. Bilden är tillhandahållen av Forsbergs Foto.


Stora Gatan 1, året är 1970.

  • Träffar: 467