Skip to main content

Arbeta hos oss

Köpings Bostadsaktiebolag grundades 1917 som ”AB Smålägenheter i Köping” och har sedan dess bedrivit verksamhet på orten. Vi är ett av Sveriges äldsta allmännyttiga bostadsföretag. Vi äger och förvaltar cirka 2.700 lägenheter inom Köpings tätort, i Kolsva och Munktorp. Vi har en bred variation av bostäder och kan erbjuda olika typer av boende i flerbostadshus och markbostäder i olika storlekar. I vårt bestånd finns också olika typer av lokaler, både i mindre affärscentra och i butiker, källarlokaler samt förråd.

Hos oss jobbar cirka 150 personer inom olika yrken och tillsammans arbetar vi för att erbjuda våra hyresgäster ett hållbart och tryggt boende präglat av omtanke och framtidstro. Våra värdeord är: trevlig, trovärdig, tillgänglig och tydlig.

TRIVAS PÅ JOBBET

För oss är det viktigt att alla medarbetare ska må bra och känna förtroende för sina kollegor, arbetsledare och chefer. Därför genomför vi regelbundet medarbetarundersökningar som ger medarbetare och chefer möjlighet att tycka till om sin arbetsplats och arbetssituation. Utefter resultaten från undersökningen arbetar vi sedan aktivt med olika utvecklingsområden, för att skapa en god arbetsplats för alla medarbetare.

YRKEN INOM FÖRETAGET

Hos oss finns bland annat: kundvärdar, fastighetsskötare, lokalvårdare, målare, reparatörer, projektledare, energicontroller, driftingenjörer, ekonomer, kommunikatör och administrativ personal.

UTBILDNING

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper när du söker arbete hos oss. För nästan alla våra tjänster krävs någon typ av utbildning i form av gymnasieutbildning eller för högre tjänster, även högskoleutbildning. Vi arbetar aktivt med IT och värdesätter god social förmåga.

Lediga tjänster

Här nedan kan du klicka dig vidare för att se vilka tjänster som finns att söka hos oss just nu. Det går även bra att skicka in en spontan intresseanmälan.

Vi tillhör Sobonas kollektivavtal och omfattas av Sobona Fastigheter.

Våra målare omfattas av Fastigos avtal, M-avtalet.

Verksamhetsområden

FASTIGHETSSKÖTSEL

Vi städar i kommunala lokaler och i trapphus.
Vi tar hand om ytorna utanför fastigheterna, vi sköter om planteringar, gräsmattor och annat som finns runt våra hus.

FASTIGHETSFÖRVALTNING

Vi tar hand om våra fastigheter, vi bygger om och underhåller dem. Vi reparerar fel som uppstår i fastigheterna och i lägenheterna.

Vi sköter också om kommunens lokaler, skolor, förvaltningslokaler och förskolor på samma vis.

Vi hanterar nybyggnation och har en egen projektledare som ansvarar för stora och mindre projekt.

ADMINISTRATION

Vi har en gemensam administration som tar hand om kunderna, t ex hyr ut lägenheter och tar emot felanmälningar samt lämnar support på våra internettjänster.

Vi hanterar ekonomin, sköter om bokföring och betalar ut löner.

Vi jobbar också med marknadsföring.